Науково-методична проблема над якою працює М.О.

ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНИЙ ПРОЦЕС НА УРОКАХ ПРИРОДНИЧО-МАТЕМАТИЧНОГО ЦИКЛУ

неділю, 4 листопада 2018 р.

Традиційно 27-28 вересня  у Сілецькій ЗШ І – ІІІ ст. імені Івана Климіва-Легенди були проведені заходи  присвячені Дню туризму.
Так склалось, що у вчителів та учнів ставлення до туризму різне, але кожне з них не суперечить одне одному. Школярі туризм вважають формою активного відпочинку, захоплюючим заняттям, а вчителі -  як засіб кращого пізнання своїх учнів. Сьогодні туризм став неминучою необхідністю та невід′ємною частиною життя, за якої діти набувають соціальної зрілості, одержують фізичне і духовне загартування. Тому безперечним є той факт, що проведення туристичних заходів як для школярів так і для вчителів є найдзвичайно захоплюючим дійством.
  
В рамках Дня туризму були проведені для учнів 8-го та 10 класів туристсько-спортивні естафети, в ході яких команди долали перешкоди на дистанцях, змагались знаннями з краєзнавчого орієнтування, вправлялись навиками практичного туризму.

 Також з учнями 6-го класу було проведено конференцію на тему «Значення туризму в житті людини». За результами доповідей школярі визначили, що туризм справляє колосальний вплив на фізичний та духовний розвиток людини, морально-естетичне виховання. Також сприяє пізнанню історії, культури народу, виховує дбайливе ставлення до навколишнього середовища.
 Під час проведення заходів приурочених до Всесвітнього Дня туризму учні показали найкращі якості, які потрібні у практичному туризмі це - взаємопідтримка, взаємодопомога, організованість і дисципліна, принциповість, чуйність й увага до товаришів, сміливість, стійкість і мужність, почуття відповідальності.

Немає коментарів:

Дописати коментар